Tips-SM

Sport är något som nästan alla sysslar med idag. Det är något som vi som unga har väldigt stor nytta av eftersom man lätt träffar nya vänner och gör av med energi genom sporten, men det är även något vi har nytta av som äldre då kroppen måste aktiveras för att må bra och vara frisk. Sport kan vara allt från ridsport till simning och mängder av sporter därtill. Man kan även engagera sig i sport på annat vis än att utföra den, nämligen genom att spela och vinna pengar på den. Ett exempel på att spela på sport är genom att tippa, tippa gör man i till exempel fotboll och hockey men även i andra sporter.

Att vinna pengar genom att tippa på sport tycker många endast grundar sig på tur och ett lagom stort sportintresse. Men krävs det inte lite mer än så för att verkligen vinna stora summor pengar? I Tips-SM bör det nog det i vilket fall.

Tips-SM anordnas varje år av Svenska Spel och tävlingen går ut på att i sex veckor tippa 64 rader på stryktipset. Man kan delta både som enskild tävlande eller i lag och har då chansen att vinna en pott på 200 000 kronor eller vinna en resa för att åka och titta på inget mindre än internationell fotboll. Ska man delta som lag måste man vara fyra eller fem spelare, varken mer eller mindre. Däremot kan man som enskild tävlande delta i fem lag samtidigt.

Utöver spel på sport så anordnar Svenska Spel en mängd andra mycket populära spel varje vecka som lockar tusentals spelare till att vara med. Ett av de mest lända är Lotto med sin återkommande dragning var e onsdag och lördag. Här har du chansen att vinna miljontals kronor genom att spela på en rad med utvalda nummer. Lyckas du pricka in alla rätt vinner du jackpotten som burkar ligga på ett par miljoner kronor. Du kan om du missar den direktsända dragningen rätta din rad på lotton.nu som alltid har det aktuella resultatet.