Var ett team

Det är inte bara i sport man behöver arbete som om man är ett team, utan även på arbetsplatsen, i kompisgänget, i familjen m.m. behöver man arbeta och fungera ihop som om man vore ett team. Detta för att få en fungerande relation där man kan lösa problem och kämpa tillsammans, oavsett om man är arbetskollegor, vänner eller ett par.

Detta gäller speciellt om man har ett förhållande ihop. Vill ni att ert förhållande ska hålla så att ni så småningom kommer ha hus, barn och bil ihop, eller har ni kanske redan detta? Då är det verkligen nödvändigt och viktigt att ni kan arbeta som ett team. Detta för att kunna lösa problem som garanterat kommer finnas i vardagen, som till exempel vem ska laga middagen vilka dagar och vem ska köra barnen etc. Givetvis kan det fortfarande hända att det blir konflikter men har man egenskaperna att kunna arbeta som ett team så kommer dessa konflikter garanterat förminskas.

Dessutom blir ”hemma-arbetet” mycket lättare och sker mer på rutin om man kan jobba ihop som ett team. Detta underlättar inte bara för er som par utan även för era barn och andra nära och kära som vänner, andra släktingar etc. som befinner sig i er närhet ofta. Ni kommer dessutom finna mycket mer tid och ro till annat och framförallt varandra och era barn.

Någonting som lätt händer i en fullspäckad vardag är att man lite smått glömmer bort varandra i vardagen och kanske även tar varandra för givet. Vad man då kan göra är att överraska sin partner med en lite present i vardagen, såsom en god middag eller en massage efter en lång dag på jobbet. Oftast är det det som är mest oväntat som uppskattas, så varför inte skicka ett chokladogram till personens arbetsplats, eller kanske boka in barnvakt utan hens vetskap för att ni ska få en kväll eller helg på tu man hand.

Känner ni att ni inte jobbar så bra som team, ta upp det och försök finna felet för att sedan kunna korrigera det. Dela upp arbetsuppgifter som finns i hemmet mellan varandra på ett smart sätt, till exempel på de saker man är bra eller mindre bra på. När det väl funkar, kommer det funka kanon.

Vid olika punkter i livet är det extra noga att man just kan jobba ihop som ett team i en relation. En av de kanske mest självklara är när det kommer in barn i bilden, men även när det är dags att tänka på giftermål. På brollopsgavan.se kan ni hitta bra tips på vad ni kan behöva tänka på när det börjar närma sig inför den stora dagen.